Laatste minuten van de wedstrijd valt beslissing

Nunspeet kon op bezoek bij Duno uit Doorwerth geen punten meenemen. De tegenstander waar Nunspeet zaterdag op bezoek ging staat met 4 punten iets hoger.

Rustige eerste helft

Nunspeet start de uitwedstrijd tegen Duno met: Abma, Scholten, Drost, IJzerman, Spoelstra, Lange, ten Dolle, M. Tissingh, Shimeri, Eenkhoorn en Goud in de basis. Wissels zijn: Huijgen, Baum, Dekker, Pap en ten Hove. In de eerste helft tasten beide teams elkaar af. Met wat goed verdedigde aanvalspogingen van beide kanten gaat de wedstrijd aardig gelijk op. Met een 0-0 gaan beide teams de kleedkamer in.

Slotfase geeft laatste zetje

2 minuten nadat de 2e helft begonnen is, kijkt de uitploeg tegen een achterstand aan. Shapoul Ali maakt het eerste doelpunt van de wedstrijd. In de 49e minuut komt Baum het veld in voor Shimeri. Dan krijgt Nunspeet de kans op de gelijkmaker. Na een overtreding in de 66e minuut is het Maikel Lange die vanaf de 11 meter mag aanleggen voor Nunspeet. Hij doet dit beheerst en benut de strafschop zodat de stand gelijk wordt. In de 75e minuut gaat doelpuntenmaker voor Nunspeet Lange naar de kant. Voor hem in de plaats komt Huijgen. Nunspeet krijgt echter niet genoeg vat op de wedstrijd om een voorsprong te kunnen creëren. In de laatste minuten van de wedstrijd is het weer Ali die scoort. Hij zet de stand definitief op 2-1 voor de thuisploeg.