Gelijkspel van vv Nunspeet op en tegen hoofdklasser Urk

Foto: ©Cor Fidder/Still youTube

Afgelopen zaterdag heeft Nunspeet op Urk verdienstelijk met 2-2 gelijkspel gespeeld.

Gelijkspel tegen hoofdklasser

Urk is al jaren een stabiele hoofdklasser en woonplaats van hoofdtrainer Lucas Hoekman. Precies 1 jaar geleden speelden beide teams ook tegen elkaar en trok Nunspeet met een 4-1 nederlaag aan het kortste eind. Nunspeet kwam in deze wedstrijd goed voor de dag, in de derde minuut was de eerste kans voor Karim Mulder na een goede voorzet vanaf de rechterkant. In de tiende minuut opnieuw een goede kans voor Nunspeet uit een toegekende vrije trap wist Vincent Huisman vanaf 20 meter bijna de openingstreffer te noteren. In de 29e minuut haalde Karim Mulder verwoestend uit en zorgde alsnog voor een verdiende 0-1 voorsprong. Zo ging Nunspeet met een verdiende 1-0 voorsprong de kleedkamer opzoeken.

Enthousiast Urk

Urk startte de tweede helft enthousiast en vanuit een scrimmage wist men binnen 5 minuten de 1-1 te forceren. Nunspeet bleek zeker niet uit het veld geslagen, Emiel Goud wist binnen 5 minuten na de gelijkmaker Nunspeet opnieuw op voorsprong te zetten na alert te reageren op een verkeerde terug speelbal. De laatste treffer kwam op naam van Urk, de oplettende spits van Urk wist zijn voet net voor de uitkomende Nunspeet keeper aan te drukken en tekende voor de 2-2 einduitslag. Een nuttige wedstrijd voor het team van Lucas Hoekman met voldoende aanknopingspunten voor een vervolg van de voorbereiding. A.s. dinsdag 24 augustus speelt Nunspeet, om 20:00 uur, in Dronten een oefenwedstrijd tegen asv Dronten.

Reportage Cor Fidder

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen