Nunspeet wint in de slotminuten van de Merino’s

Foto: ©Still Youtube Cor Fidder

Nunspeet heeft in Veenendaal een broodnodige overwinning op de Merino’s behaald. Tien minuten voor tijd wist Nunspeet de 1-0 achterstand ongedaan te maken en één minuut voor het einde van de reguliere speeltijd scoorde Nunspeet uit een strafschop de 1-2.

Weinig spannends

In de eerste 20 minuten lieten de Merino’s een redelijk spel zien, maar de 2 goede mogelijkheden waren niet aan de Merino’s besteed. Vanuit een corner frommelde Jos Henken in de 66e minuut de bal in het net, 1-0. Hierna liepen de Merino’s steeds meer naar achteren, mede doordat Nunspeet, om de gelijkmaker te forceren, met 4 aanvallers ging spelen.

Spannende eindfase

Tien minuten voor tijd was het Lars ten Dolle die gelijkmaker binnen kopte, 1-1. Twee minuten later eindigde een vrije trap van Dominique van de Grift op de lat. Eén minuut voor het einde van de reguliere speeltijd kreeg Nunspeet een strafschop toegekend. De Merino’s probeerden vanaf de eigen achterlijn op te bouwen, maar verloren de bal en vervolgens werd er, in het strafschopgebied, een overtreding op Dominique van de Grift gemaakt. De toegekende strafschop werd door Marnix Tissingh benut, 1-2.

Volgende week thuis

Aanstaande zaterdag 6 november speelt Nunspeet op Sportpark De Wiltsangh tegen DOS Kampen. Aanvang 14:45 uur.

Video-opname

Klik hier voor de samenvatting [opname&montage Cor Fidder]

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen