Homar wint topper tegen Middelkoop

Dinsdagavond konden Homar en Middelkoop uitmaken wie de enige koploper zou worden.

Oefenwedstrijd Nunspeet 1

Beide teams kwamen enigszins verzwakt aan de start. Bij Homar speelden de Nunspeet 1-spelers niet mee omdat die een oefenwedstrijd tegen Genemuiden moesten afwerken. Deze wedstrijd werd overigens met 6-1 verloren, met een doelpunt van Nunspeet door Homar-speler ten Dolle.

Mannetje minder

Middelkoop begon zelfs met tien man maar het spel ging gelijk op. In de 15e minuut kreeg Homar een penalty door een duw fout in het strafschopgebied van Middelkoop. Deze werd overtuigend ingeschoten door Sjardijn. Dit was tevens de ruststand.

Homar wint

De tweede helft kwam Middelkoop beter opzetten en dit resulteerde al na 5 minuten in de gelijkmaker door Evertsen. Toch was het Homar weer die halverwege de tweede helft, na een mooie vrije trap van Pul, de leiding wist te nemen. Hierna zette Middelkoop nog meer druk op het doel van Homar wat resulteerde in een bal op de lat op de paal en er moest zelfs een bal van de lijn worden gehaald maar wat Middelkoop ook probeerde gescoord werd er niet meer.