International U14 in Hulshorst gewonnen door Crystal Palace

Foto: ©NNN

Het International U14-toernooi in Hulshorst is gewonnen door Crystal Palace. De jongens van het Regioteam U14 werden helaas laatste op hun thuistoernooi.

International U14

Met wederom een sterk bezet speelveld wist de organisatie van het International U14 een mooie, 7e editie neer te zetten. Ieder jaar neemt een regioteam deel aan het toernooi en daarnaast deden er dit jaar nog 9 andere teams mee. FC Kopenhagen en Odense BK (Denemarken), Bayer 04 Leverkusen (Duitsland), Wislaw Krakow (Polen) en de Nederlandse teams (Vitesse, AZ, PEC Zwolle en Sparta Rotterdam) lieten leuke potten voetbal zien aan de toeschouwers. Er werden vrijdag en zaterdag poulewedstrijden gespeeld met aansluitend op zaterdagmiddag de finalewedstrijden.

Regioteam

Het regioteam 2017 bestaat dit jaar uit 16 spelers van verschillende clubs uit de buurt. Zij zijn door hun clubs naar voren geschoven. In de week voor het toernooi hebben de jongens 3x samen getraind. Het toernooi wordt jaarlijks ook door scouts en afgevaardigden van betaald voetbal clubs bezocht. De volgende spelers deden mee:

Tony Evers Hulshorst
Bram van Duinen Hulshorst
Noah Mulder Nunspeet
Sem Peters Nunspeet
Michel van den Hoek Elspeet
Harm Smit Elspeet
Dennis van Dorp DSV’61
Mark-Jan Visser DSV’61
Daan Koele sv’t Harde
Dennis van Hulsteijn sv’t Harde
Luca van der Hulst Elburger SC
Danny Bovendorp Elburger SC
Thijs Eggink VVOG
Niels Landwaard VVOG
Matthias in’t Anker Hierden
Jesper Beelen Hierden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen