Rabobank sluit kantoor Dorpsstraat

Foto: Rabo NV

Ingezonden – Vanaf heden opent Rabobank Noord Veluwe haar deuren voor u aan de Elspeterweg 22a in Nunspeet voor al uw bankzaken. Ons huidige pand aan de Dorpsstraat 38 in Nunspeet was al gesloten vanwege de huidige lockdown en zal niet meer geopend worden.

Online bankieren

Klanten ervaren dagelijks het gemak van het online bankieren om bankzaken te regelen. Online bankieren heeft dan ook een enorme vlucht genomen. De coronacrisis heeft deze trend versneld. Hierdoor is het fysieke bezoek aan onze kantoren enorm afgenomen. Dat neemt niet weg dat u als klant een persoonlijk gesprek of persoonlijke hulp nog altijd op prijs stelt bij bankzaken waar u de kennis en expertise van uw adviseur voor nodig heeft. Bijvoorbeeld bij het afsluiten van uw hypotheek of het starten van een eigen onderneming.

Twee is teveel

Door het afgenomen fysieke bezoek aan de bank is het niet meer passend en rendabel om in Nunspeet nog twee kantoren open te houden. Om die reden begroeten wij u vanaf heden van harte aan de Elspeterweg 22a in Nunspeet.

Geld storten en opnemen

Alle contant-geld-diensten van ABN AMRO, ING en Rabobank worden ondergebracht bij Geldmaat. Dit is een landelijk akkoord waarbij Geldmaat bepaalt waar er contant-geld-diensten blijven en waar niet. Het kantoor aan de Elspeterweg heeft dan ook geen automaten voor het storten of opnemen van contant geld. Voor het opnemen van contant geld kunt u vooralsnog gebruik maken van de geldautomaat van Rabobank aan de Dorpsstraat 38 in Nunspeet. Zodra Geldmaat een locatie heeft bepaald voor de automaten, kunt u terecht bij de automaten van Geldmaat.
Kijk voor een overzicht van geldverwerkende automaten bij u in de buurt op: www.locatiewijzer.geldmaat.nl

Verkeersveiligheid

Van verschillende klanten in de gemeente Nunspeet ontvingen wij reacties over de bereikbaarheid en veiligheid van ons kantoor aan de Elspeterweg. De gemeente Nunspeet heeft ons hier proactief voor benaderd en samen met hen hebben wij gekeken naar oplossingen. De gemeente gaat, in samenwerking met de Rabobank, zorgen voor een veilige oversteekplaats voor fietsers en voetgangers.

Toegankelijkheid

Ons kantoor aan de Elspeterweg is voorzien van een parkeerplaats met verschillende parkeerplekken. Daarnaast is het pand ook toegankelijk voor minder validen, zowel aan de linker- als aan de rechterzijde van ons pand zijn mogelijkheden om met een rolstoel of scootmobiel ons kantoor te bereiken.

Rabo Thuisservice

Bent u niet in staat om uw bankzaken online te regelen of naar onze vestiging in Nunspeet te komen, bijvoorbeeld vanwege ziekte, ouderdom of lichamelijke beperkingen? Maak dan gebruik van de Rabo Thuisservice. Met de Rabo Thuisservice kunt u een afspraak maken met één van onze Thuisadviseurs, zij zijn actief op de Noord-Veluwe en komen bij u thuis om uw bankzaken te regelen*. Wilt u een afspraak maken met één van onze Thuisadviseurs, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0341) 46 66 00.

*Onze Thuisadviseurs zijn weer beschikbaar zodra de coronamaatregelen dit toelaten.

Gezondheid

Het belangrijkste blijft uw gezondheid en die van onze medewerkers. Wij willen u daarom vragen onze kantoren alleen te bezoeken wanneer dit noodzakelijk is. Veel bankzaken kunt u via onze website of de Rabo App regelen. Onze adviseurs geven u graag per telefoon persoonlijk advies, u kunt ons bereiken op telefoonnummer: (0341) 46 66 00. U kunt ook contact met ons opnemen via de chatfunctie in de Rabo App of mailen via e-mailadres [email protected].

Tot slot

Met de verhuizing naar de Elspeterweg in Nunspeet blijven onze adviseurs voor u beschikbaar om u de best mogelijke dienstverlening te garanderen. Samen met u hopen wij snel verlost te zijn van de coronacrisis, zodat wij u weer welkom mogen heten op ons kantoor.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties

Cookieinstellingen