Keukenrestylers maakt van uw bestaande keuken uw droomkeuken

Foto: ©Grietje-Akke de Haas/Keukenrestylers

Niet meer helemaal tevreden met uw huidige keuken, maar gaat een compleet nieuwe keuken u te ver? Neem dan eens een kijkje op dekeukenrestyler.nl en maak van de bestaande keuken uw droomkeuken. Een make-over bovendien die de monteur binnen één dag realiseert.

Met fotoreeks.

De Keukenrestyler

De Keukenrestyler combineert het gebruiksgemak van modern online winkelen met vertrouwd persoonlijk contact, service en professioneel advies, stellen Job van Nieuwaal en Arjan Elshout van het keukenrenovatiebedrijf dat is gevestigd in Putten.

Winkelen wanneer ú wilt

Met behulp van de online zeer gebruiksvriendelijke keukenconfigurator kunt u namelijk in drie stappen de gewenste keuken samenstellen. Job en Arjan:”Wat winkelen inhoudt wanneer u wilt en zolang u wilt; alleen, met uw man of vrouw tot de kinderen.”

‘Goh, hebben jullie een nieuwe keuken?’

Wie loopt er niet eens tegen aan; de keuken waarvan u denkt: ‘Die kan wel een make-over gebruiken’. Of het nu de keuken in uw huidige onderkomen betreft, of in het huis dat u op het punt staat om te kopen. Job en Arjan: “Het kan bijvoorbeeld gaan om de kleur van de keukenkastjes die men niet meer mooi vindt, of ze zijn beschadigd. Wat natuurlijk geen reden is om de keuken compleet te vervangen. Met onze manier van de keuken renoveren zeggen we ook niet: ‘u krijgt een nieuwe keuken, maar in feite is het wel zo. En wat geldt als mooier eindresultaat dan wanneer de buurvrouw zegt: ‘Goh, hebben jullie een nieuwe keuken?’.”

Beste prijs/kwaliteit garantie

Wat aangeeft dat de mogelijkheden voor een keukenrenovatie legio zijn bij de Keukenrestyler, zolang het maar gaat om onderdelen die zijn te vervangen. Wat varieert van keukenkastjes, keukenfrontjes, keukenblad, achterblad tot keukenkraan en spoelbak én apparatuur. Bovendien biedt de Keukenrestyler de beste prijs/kwaliteit garantie tegen de laagste prijs. Job en Arjan: “Dit is mogelijk doordat wij alle materialen voor een keukenrenovatie zelf produceren. Met daarnaast geen fysieke winkels en werknemers maakt de Keukenrestyler veel minder kosten. Het winkelen gebeurt immers via de website.”

Zoveel meer mogelijkheden en gemak

Wie de eerste stap zet tot het online samenstellen van de keuken maakt kennis met een virtuele wereld die zoveel meer mogelijkheden en gemak biedt dan fysiek winkelen. Voor welke ingreep u ook kiest; van keukenkastjes vervangen, werkbladen, achterwanden, kranen, handgrepen, spoelbakken tot de afwerking en de kleur; het resultaat krijgt u meteen te zien op het plaatje. Tegelijkertijd wordt ook getoond wat uw droomkeuken u gaat kosten; inclusief BTW, (de)montage tot het afvoeren oude keukenonderdelen en afval.

Kosteloos inmeten

Tevreden over het samenstellen van uw droomkeuken? Mail dan vrijblijvend uw offerte en maak een afspraak met de Keukenrestyler. Job en Arjan: “Binnen 48 uur nemen wij contact op met de klant om een afspraak te maken voor het kosteloos inmeten van de onderdelen waar het om gaat, om eventuele fouten te voorkomen.”

Zien en voelen

Het bezoek aan huis biedt daarnaast de gelegenheid kennis te maken met de gekozen materialen voor de nieuwe droomkeuken. “Mensen willen nog steeds graag zien en voelen wat ze in huis halen om een definitieve keus te maken. Ook stellen ze het zeer op prijs te weten met welk bedrijf en welke mensen ze in zee gaan. ”

www.dekeukenrestyler

Facebook de Keukenrestyler

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen