Jongeren koken samen met ouderen: Tante Rozemarijndag

Foto: Pixabay

Op woensdag 13 september is er bij Kookstudio Delicio aan de Hullerweg ook een versie van dit landelijke event. Ouderen en jongeren gaan op deze dag samen met elkaar koken en eten.

Verbroedering jongeren en ouderen

Ouderen en jongeren komen zo op een positieve en onderhoudende manier samen. Samen koken en eten zorgt vaak voor verbroedering. Jongeren hebben het gevoel dat ze wat goeds doen en ouderen krijgen het idee dat ze er nog bij horen. Delicio helpt daar graag aan mee! Op de Facebook-pagina van Delicio staat het evenement en daar kun je ook de tickets kopen. De jongere deelnemers (18-65) die zich inschrijven, zijn verplicht om in ieder geval 1 oudere (80+) mee te nemen.

Smaken van vroeger

Het menu van de dag bestaat uit ouderwetse gerechten. Door grootmoeders tijd geïnspireerde gerechten. Ook ouderen die niet actief kunnen koken, maar wel langs de zijlijn tips willen geven en willen proeven zijn natuurlijk welkom. Na het bereiden volgt het diner. Kaartjes voor de kookmiddag- en avond kosten €10 per persoon. Voor meer info: Tante Rozemarijn

Reacties

Cookieinstellingen