112

Auto raakt over de kop op de A28 bij Nunspeet

Foto: ©Jan Frens Twitter

Twee inzittenden hadden zaterdagmiddag de schrik van hun leven toen de auto waar ze inzaten over kop sloeg na een botsing met een vrachtwagen.

Auto over de kop

Zaterdagmiddag raakte een automobilist de macht over het stuur kwijt nadat de auto waarin hij zat in botsing kwam met een vrachtwagen. Mogelijk gebeurde dit tijdens het in- en uitvoegen. De auto met twee inzittenden sloeg over de kop. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en samen met omstanders konden ze zelf uit de auto komen. Na een controle door verpleegkundigen werden beide personen overgebracht naar het ziekenhuis.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen