Opening Oenenburgweg 9 november met fietswedstrijd voor kinderen

Foto: Pixabay

Nog een kleine twee weken en dan gaat de Oenenburgweg (fase 1, gedeelte Eperweg-Oosteinderweg) weer open voor het verkeer.

Bijna klaar

De eerste symbolen staan op het afgelopen vrijdag aangebrachte asfalt. Omdat de weg nat is is, kan de belijning helaas nog niet aangebracht worden. Hopelijk dat verderop in deze week (als het weer wat beter wordt) de belijning alsnog gedaan kan worden.

Op dit moment is men nog druk bezig om een plateau en trottoirs te straten en putdeksels (van de riolering) aan te brengen.

De bussen rijden vanaf 10 november weer volgens de normale dienstregeling.

Openingshandeling en versierde fietsen op 9 november

Om een feestelijk tintje te geven aan de vernieuwde Oenenburgweg (fase 1) is er op vrijdagmiddag 9 november om 13.00 uur een openingshandeling. Dit gebeurt ter hoogte van fietsenmaker Mooiweer. Wethouder Marije Storteboom zal de weg feestelijk openen. Kinderen die op de basisschool zitten zijn van harte uitgenodigd om met hun versierde fiets naar de Oenenburgweg te komen.
De leukst versierde fiets wint een prijs. De prijzen worden beschikbaar gesteld door Mooiweer fietsen, Schagen infra en de gemeente Nunspeet.

De kinderen die willen meedoen, moeten zich om 12.45 uur met hun versierde fiets melden bij fietsenmaker Mooiweer zodat een vakkundige jury een keuze kan maken.

Ontwerp Oenenburgweg – fase 2

Op dinsdag 6 november kunt u in het gemeentehuis het ontwerp voor de Oenenburgweg fase 2 bekijken. Fase 2 is het wegvak tussen de Oosteinderweg en de Elburgerweg. Tussen 16.00 en 20.00 uur bent u van harte welkom.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen