Jubileumboek ’50 jaar gemeente Nunspeet’ 

Foto: ©Gemeente Nunspeet

Het fotoboek is gepresenteerd tijdens een reünie met oud-bestuurders van de gemeente Nunspeet

Jubileumboek ’50 jaar gemeente Nunspeet’

Eén van de activiteiten in het kader van ’50 jaar gemeente Nunspeet’ is het samenstellen van een jubileumfotoboek over de afgelopen 50 jaar. De Nunspeetse fotografen Bram en Maarten van de Biezen hebben met Ad Sulman en Dick Baas veel tijd gestoken in het maken van een aantrekkelijk boek, dat met veel foto’s de lezer/kijker mee terug neemt in de afgelopen 50 jaar van de gemeente Nunspeet.

Op dinsdag 17 mei  is het boek gepresenteerd tijdens een reünie van oud-bestuurders van de gemeente Nunspeet in Veluvine.

Overhandiging

Burgemeester Breunis van de Weerd overhandigde het boek aan Commissaris van de Koning, John Berends en aan Henk Prins. Hij was raadslid op 1 januari 1972 en hij is 99 jaar. Vanaf woensdag 18 mei is het jubileumboek voor belangstellenden gratis af te halen bij de receptie van het gemeentehuis. Op is op.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen