Het “Alles in 1” toernooi van schietvereniging de Burgerwacht Nunspeet

Foto: Pixabay

Graag willen wij u uitnodigen om (weer) deel te nemen aan ons jaarlijkse “Alles in 1” toernooi nieuwe style.

Sponsoren

Met dank aan hun sponsoren organiseert schietvereniging de Burgerwacht ook in 2019 het “alles in 1” toernooi. Het “Alles in 1” toernooi wordt in 2019 uitgebreid met een uitdagende “Multi– Target- Shooting” discipline. Hoe dat er uit gaan zien is voor ieder een verassing maar dat het spectaculair wordt is zeker.

Het “Alles in 1” toernooi

Voor dit toernooi, waar gezelligheid en sportiviteit elkaar kruisen, kunnen teams bestaande uit 4 personen zich inschrijven. Eén persoon per team mag een geregistreerde schutter zijn. De minimum leeftijd om te mogen deelnemen aan het toernooi is 16 jaar. Er worden klassementen voor alle teams bijgehouden. Elke schutter doet bovendien individueel mee aan het heren- of damesklassement.

Inschrijving

Om in te schrijven Klik hier

Wat?

U schiet met een klein kaliber karabijn onder deskundige begeleiding van een van de leden van Schietvereniging de Burgerwacht. Een schietbeurt duurt ongeveer 20 minuten, waarbij u knielend 20 schoten gaat lossen op 4 schietkaarten. (5 schoten per kaart) waarna de 3 kaarten met de hoogste score tellen voor de competitie ( dus de slechtste kaart valt af)

Waar?

Schietsport vereniging de Burgerwacht, Oosteinderweg 86, 8072 PD Nunspeet.

Wanneer?

Vrijdag 8 maart
Donderdag 14 maart
Vrijdag 15 maart
Dinsdag 19 maart
Vrijdag 22 maart
Woensdag 27 maart middag/avond speciaal voor de jeugd vanaf 12 t/m 16 jaar
Donderdag 28 maart
Vrijdag 29 maart

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor het hoofdtoernooi bedraagt € 7,50 per persoon, incl. koffie of thee.
Meedoen aan het “Multi-Targed-Shooting” kost € 5,00 per persoon (deelname alleen mogelijk in combinatie met het hoofdtoernooi). Op het inschrijfformulier kunt u uw voorkeursdata opgeven. Per mail krijgt u het toernooischema tijdig toegezonden. Uiteraard houden wij rekening met de door u opgegeven voorkeursdata. Wij behouden ons echter het recht voor u op een andere dag in te delen dan waar uw voorkeur naar uit gaat. Hierbij geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Voor wie?

Bedrijven, verenigingen en families worden uitgenodigd om de competitie aan te gaan.
Teams van 4 deelnemers kunnen zich inschrijven. Wie wordt het beste team, man of vrouw van 2019?

Kosten?

Deelname € 7,50 per deelnemer vanaf 16 jaar. Deelname “Multi -Targed-Shooting” per deelnemer € 5,00. Voor de jeugd van 12 tot 16 jaar is er een jeugdtoernooi op 27 maart van 13.00 tot 20.00 uur en deelname is gratis!

Om in te schrijven Klik hier

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen