Finale Miss Beauty of Gelderland 2019 afgelopen zaterdag in Veluvine

Foto: RFF Fotografie

Afgelopen zaterdag vond de finale plaats van Miss Beauty of Gelderland 2019. Miss Teen of Gelderland 2019 is Constance Kersjes, 17 jaar uit Malden. Miss Intercontinental of Gelderland 2019 is Juno Zenza. 19 jaar uit Eerbeek en Miss Beauty of Gelderland 2019 is Nikki Prein, 21 jaar uit Kilder.

Finale Miss Beauty of Gelderland 2019

Afgelopen zaterdag 30 maart vond de finale plaats in Veluvine in Nunspeet. 29 Gelderse schonen streden voor de titel Miss Teen, Miss Intercontinental en Miss Beauty of Gelderland  2019. De missen eindigden na een weergaloze finale in galajurk als eerste en werden door de winnaressen van 2018 gekroond.

3 rondes

Het was een spectaculaire showavond waarin de finalisten zich in verschillende rondes presenteerden aan jury en publiek. De rondes bestonden uit een voorstelronde, bikinironde, galaronde en een hashtagronde. Na deze drie rondes was het moeilijke moment aangekomen voor de 8 koppige jury.

Subtitels

De Subtitels werden uitgereikt. De titel van Miss Popularity is uitgereikt aan Louise de Vries (Apeldoorn). De titel Miss Media ging naar Kimberly van Kniff (Tiel) en de titel Miss Photogenic ging naar: Nikki Prein (Kilder). Kimberly van Kniff is ook Miss Charity Gelderland geworden, zij heeft veel activiteiten georganiseerd voor de LINDA.Foundation. Zij haalde het meeste geld op voor de stichting en mag zich Miss Charity Gelderland noemen! In totaal werd er dik 3900 euro ingezameld door alle missen.

Landelijke verkiezing

De winnaressen mogen zichzelf straks bewijzen tijdens de Miss Beauty of the Netherlands verkiezing in augustus 2019. Houd voor meer informatie over de inhoud van het programma de facebookpagina van Miss Beauty of Gelderland in de gaten. https://www.facebook.com/MissBeautyofGelderland

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen