Winterfeest als opening van de Brake

Foto: De Brake

Om met iedereen te vieren dat het gehele zwembad weer geopend is na sluiting van het recreatiebad in verband met noodzakelijke werkzaamheden organiseert Sport- en recreatiecentrum de Brake van 23 t/m 29 januari een gezellige Winterfeestweek!

Winter Wonderland

In de openingsweek zijn er veel leuke (winterse) activiteiten. De Brake wordt omgetoverd tot een waar Winter Wonderland. Voor alle klanten, jong en oud, zijn er leuke extra’s. Woensdag 25 januari van 13:00 tot 15:00  is de officiële opening en om 14:00 komen de Wethouders een bezoek brengen. Iedereen is van harte welkom om dit heuglijke feit samen met ons te vieren! Deze dag zijn er ook leuke activiteiten voor de kinderen tijdens het recreatief zwemmen.

Extraatjes!

Op woensdag, donderdag en vrijdag kan men 1 uur bowlen voor slechts € 10,00 per baan!

Op zaterdag 28 januari van 11:00 tot 16:00 is de spetterende afsluiter van deze feestelijke week: “Het Winterfeest”. Deze dag staat bol van activiteiten o.a. schminken, schatduiken en leuke spelattributen en spelletjes in het zwembad! Ook is er warme chocolademelk en knakworst te verkrijgen.
Voor alle activiteiten in het zwembad wordt de op die dag geldende entreeprijs gehanteerd.

Nieuwe start 2017

Per 1 januari 2017 is de exploitatie van Sport- en recreatiecentrum de Brake en sporthal Feithenhof in handen van Sportbedrijf Nunspeet B.V.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen