Bezoeker nummer 100000 (en 100001) verwelkomd in het Noord-Veluws Museum Nunspeet

Foto:

Meneer Bertus Janzen en mevrouw Anneke Vriesendorp uit Dordrecht kregen de eer om de 100000e en 100001e bezoeker van het Noord Veluws Museum te mogen zijn. Samen met familie en vrienden waren ze donderdag 18 april te gast in het museum in het centrum van Nunspeet.

Bezoeker nummer 100000

“Sinds de opening van het Noord Veluws Museum mogen we vandaag de 100000e bezoeker verwelkomen,” begon Eric Stotijn, museumdirecteur in Nunspeet, zijn toespraak. Het museumteam wist vrij zeker dat donderdag de 18e april dit heuglijke feit zou plaatsvinden. Vooraf aan de rondleiding voor het Nunspeetse gemeentebestuur (college en raadsleden) werd het stel in de watten gelegd. Een boek van Arthur Briët van het museum, een bon van Veluvine, een bon van Hotel Vennendal, een lekker-pakket van van Domburg en een bos bloemen. Dit waren de cadeau’s die door het museum, bedrijven en de gemeente beschikbaar waren gesteld.

Niet de eerste keer

De heer Janzen en mevrouw Vriesendorp waren voor de 3e keer te gast in het Noord Veluws Museum. “Dat is de beste reclame die wij als Nunspeet kunnen hebben, “aldus burgemeester van de Weerd. Hij vervolgde: “Tevens wil ik het team van het museum, de medewerkers en de vele vrijwilligers, feliciteren met dit feit. Jullie bieden kwaliteit en dat is voor ons als gemeente belangrijk.” De heer Janzen deed ook nog een duit in het zakje: “Ik ben zelf al 30 jaar vrijwilliger in bij ons in de stad. En vrijwilligers zijn zo belangrijk. Zij zetten zich vaak in met hart en ziel.”Bezoeker

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen