Rondleiding voor college tijdens bedrijfsbezoek aan VConsyst

Foto:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet legt regelmatig bedrijfsbezoeken af. Vorige week  bracht het een bezoek aan VConsyst – voorheen Jan Kuipers – in Nunspeet.

Rondleiding bij VConsyst

Martin van Brederode (voormalig directeur), Michel Middendorp (commercieel directeur) en Andre Kleiberg (projectleider) heetten het college welkom. Na uitleg over het ontstaan van Jan Kuipers in 1929 en de overname in september 2018 door VConsyst uit Genemuiden – dat de werkgelegenheid van de vijftig personeelsleden veiligstelde – kregen burgemeester en wethouders een rondleiding door de fabriek.

Metaalbewerking, afvalinzamelingssystemen en toegangsregistratie

VConsyst is actief op het gebied van metaalbewerking, afvalinzamelingssystemen en systemen voor de registratie van bezoekers. De ervaring die Jan Kuipers heeft in de ontwikkeling, productie en plaatsing van onder meer straatmeubilair, fietsparkeersystemen (onder meer op NS-stations), bedrijfsgebouwen, modulaire bouw, bruggen en beglazingsconstructies voor daken en gevels past bij de groeiambities van Vconsyst. De oplossingen in straatmeubilair en fietsparkeersystemen willen zij beter en slimmer maken met elektronica en software. Daarnaast streeft het bedrijf ernaar het afzetgebied te verbreden naar onder meer het buitenland.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen