Gemeentehuis Nunspeet alleen ’s ochtends geopend, op afspraak

Foto: ©Maximaal Sales

Het gemeentehuis van Nunspeet is vanaf vandaag tot nader bericht alleen in de ochtend geopend voor bezoek op afspraak. ’s Middags is het gemeentehuis gesloten.

Alleen naar gemeentehuis

Plan alleen een afspraak als het spoed heeft. Een afspraak maken kan alleen per telefoon via (0341) 25 99 11. Online een afspraak inplannen kan tijdelijk niet.

  • Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts en heeft u een afspraak bij de gemeente? Dan is het verzoek uw afspraak te wijzigen of te annuleren.
  • Als u al een afspraak heeft gepland in de middag, neemt de gemeente contact met u op om deze te verplaatsen naar de ochtend of om deze afspraak uit te stellen

De gemeente blijft telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 16.30 uur.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224

Reacties