Vrijwillige gastheren en –vrouwen en coördinator voor Nunspeetse winkelgebied

Foto: FB Gemeente Nunspeet

Het centrum van Nunspeet is in de zomermaanden een druk bezocht centrum. De gemeente Nunspeet wil daarom in de periode van 9 juli t/m 29 augustus hosts en hostessen inzetten.

Vrijwillige hosts gezocht

Herkenbare gastheren of gastvrouwen in het centrum inzetten om de bezoekers en toeristen te verwelkomen en te informeren over interessante plekken en ondernemingen. Als het nodig is, herinneren zij de bezoekers tevens aan de geldende gedragsregels in het centrum. Denk hierbij aan de 1,5 meter afstandsregel en verwijzing naar de parkeerplekken voor fietsen. Het toezicht op de naleving van de regels wordt gedaan door Boa’s; zij lopen regelmatig in het centrum rond.

Inzetbaar

De vrijwillige gastheren en gastvrouwen worden elke  donderdag, vrijdag en zaterdag ingezet in de periode van 9 juli t/m 29 augustus. De dagen zijn ingedeeld in tijdblokken. Voor elk tijdblok worden minimaal twee vrijwilligers gezocht. Het betreft de volgende tijdblokken:

Dag Tijdblok 1 Tijdblok 2
Donderdag ——– 14.00 – 17.00 uur
Vrijdag 12.00 – 14.30 uur 14.30 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 13.00 uur 14.00 – 16.00 uur

Aanspreekpunt

De gemeente Nunspeet zorgt voor een aanspreekpunt voor de vrijwilligers.  Hij/zij zal de vrijwilligers o.a. instrueren over de werkzaamheden en als aanspreekpunt dienen voor alle faciliterende zaken. Om dit gemeentelijke aanspreekpunt te ondersteunen zoekt de gemeente tevens een vrijwillige coördinator van buiten de gemeentelijke organisatie.

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Heb je interesse om gastheer, gastvrouw of coördinator te worden? Bel of mail voor meer informatie en/of een kennismaking met Anja van Wijnen: 0341-259320, of stuur een mail naar [email protected]. Op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Kijk dan in de vacaturebank.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties