Verkeersmaatregelen in Vierhouten na inventarisatie onder inwoners

Foto: Google Street View

Onlangs hebben inwoners verkeersknelpunten in Vierhouten aan de gemeente door kunnen geven. De inventarisatie van de doorgegeven knelpunten is inmiddels afgerond. In totaal is er van 108 personen een reactie ontvangen wat heeft geresulteerd in 178 locatiemeldingen.

Eerdere info-avond

Vanwege de coronamaatregelen is de informatieavond met betrekking tot de verkeersmaatregelen van woensdag 25 maart 2020 in het Dorpshuis Horsterhoek in Vierhouten geannuleerd.

Inventarisatie

De inventarisatie van de meldingen is inmiddels afgerond. In de komende periode worden conceptoplossingen ontworpen. De oplossingsrichtingen worden naar verwachting in november gedeeld. De exacte invulling hiervoor moet nog nader worden bekeken vanwege de coronamaatregelen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties