Emotionele oproep om gestolen sieraden terug te krijgen

Foto: Facebook Frits

De familie van de 65-jarige Nunspeter doet er alles aan om de gestolen sieraden terug te krijgen. De media pikt de Facebook-berichten van zoon Frits massaal op.

Media-offensief

Zoon Frits is een media-offensief begonnen om de gestolen sieraden van zijn moeder terug te krijgen. Frits: “We hopen met deze actie onze juwelen terug te krijgen. Wij bieden ook 20% meer dan het beste aanbod van de juwelier, we hopen zo dat ze niet worden gesmolten!” Tijdens een woninginbraak in het huis van zijn 65-jarige vader in Nunspeet hebben de daders het zilverwaar uit de woning meegenomen. De 65-jarige man was zaterdag op een verjaardag. Toen hij thuiskwam zag hij aan de gordijnen dat er wat gebeurd moest zijn. Binnen trof hij op meerdere plekken overhoop gehaalde kasten aan.

Zilverwerk

Het was de inbrekers voornamelijk om het zilverwerk te doen. De inbrekers hebben kettingen en ringen van zijn in 2005 overleden moeder meegenomen. Ze hebben een emotionele waarde voor de familie. Ook ander zilverwerk is uit het huis meegenomen. Uit in ieder geval 3 vertrekken zijn spullen ontvreemd. Zo zijn er ook zilveren kandelaren meegenomen.

Emotionele oproep

Met de oproep probeert Frits de inbrekers te bereiken. Hij deed de oproep op zijn Facebook-pagina dan ook in 7 talen. Inmiddels is de oproep opgepakt door de Persgroep, Telegraaf, SBS, Omroep MAX, Omroep Gelderland, etc. Frits: “Ik had niet verwacht dat het zo storm zou lopen. Maar alles om de goederen terug te krijgen.”

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen