Gemeente koopt vakantiepark Landrust in Hulshorst

Foto: Google Maps

De gemeenteraad van Nunspeet heeft ingestemd met de aankoop van het vakantiepark Landrust in Hulshorst.

Gemeente nieuwe eigenaar

De reden is dat de eigenaar verkoopplannen heeft en deze ook kenbaar heeft gemaakt aan de gemeente. Het chaletpark leent zich mogelijkerwijs als ondergrond voor voorzieningen die de leefbaarheid van Hulshorst op termijn ten goede komen. Ook wordt met een mogelijke aankoop voorkomen dat er een onwenselijke situatie ontstaat in de zin dat er onwenselijke vormen van bewoning plaats gaan vinden op het chaletpark.

Strategische zet

Wat er gaat gebeuren met het park is nog niet duidelijk volgens wethouder Groothuis: “Het is een strategische aankoop, een kans die zich voor deed en die we in het belang het dorp Hulshorst moesten pakken. Het komende jaar gaan we gebruiken om te onderzoeken om welke mogelijkheden er zijn om het terrein ten goede te laten komen aan de leefbaarheid in het dorp. Voorlopig verandert er dus nog niets”, aldus de wethouder.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen