Nunspeetse gezichten in coronatijd vormgegeven in mini-portretten

Foto: Gemeente Nunspeet

Voor velen in de Nunspeetse samenleving is de coronacrisis een moeilijke periode. Ziekte, rouw, zorgen, eenzaamheid, velen hebber er mee te maken. Al vele maanden houdt het Coronavirus ons in de greep. Hoewel er gelukkig positieve berichten zijn over vaccins en sneltesten, is er nog steeds veel onzekerheid over hoe de komende tijd eruit gaat zien. Dit raakt ons allemaal.

Met elkaar

Door het coronavirus verandert er veel. Ondernemers hebben het moeilijk, banen zijn onzeker en jongeren mogen niet alle dingen doen waar ze normaal plezier aan beleven. Veel mensen voelen zich eenzaam, of maken zich zorgen om hun eigen gezondheid of die van iemand anders. Het raakt ons in ons gevoel van veiligheid en vertrouwen. De kleine en grote veranderingen die we meemaken zijn niet makkelijk. Voor al die gevoelens van stress, eenzaamheid en verlies moet ruimte zijn en erkenning. Aandacht hebben voor elkaar helpt.

Daarom is de gemeente Nunspeet gestart met een interviewreeks ‘Nunspeetse gezichten in coronatijd’  met het doel om in deze periode aandacht te hebben voor elkaar, verhalen te delen en naar elkaar te luisteren.

Mini-portretten

Door middel van deze interviews willen we het delen van verhalen stimuleren, aandacht hebben voor elkaar, herkenning en troost bieden, naar elkaar te luisteren en mensen een zetje in de rug geven om aandacht aan elkaar te geven of zelf hulp te zoeken wanneer er niet voldoende aandacht is. De interviews zijn te lezen via www.nunspeet.nl/nunspeetsegezichten. Er zullen voortdurend nieuwe verhalen worden toegevoegd.

Hulp?

Heeft u hulp nodig of wilt u die geven? Kijk dan op de pagina hulp nodig of hulp bieden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen