Nieuwe inloop bij WOC Binnenhof

Foto: Pixabay

Vanaf vrijdag 19 maart organiseert het Suïcide Preventie Centrum elke vrijdag van 9.30 tot 11.30 een inloopmoment in het wijkontmoetingscentrum Binnenhof, Colijnstraat 78 in Nunspeet.

Nieuwe inloop

De inloop is een moment waarop je zomaar even binnen kunt lopen als je daar behoefte aan hebt. Waar je op dat moment even je gedachten kwijt kunt, of ze even opzij kunt zetten bij een kopje koffie of thee. Een moment waarop je niks moet en er niks van je verwacht wordt. De aanwezige medewerker van het Suïcide Preventie Centrum is Jeannette Pullen, zij is familie ervaringsdeskundige en heeft eigen ervaringen als naaste en nabestaande van iemand met suïcidale gedachten.

Inloopmoment

Het inloopmoment van het Suïcide Preventie Centrum is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met suïcidaliteit. Waar je naar binnen kunt lopen om iets te vragen of even je hart te luchten. Waar je een medewerker vindt die weet hoe het voelt, die zelf te maken heeft (gehad) met de gedachten om uit het leven te stappen of die bij iemand betrokken is (geweest) die met deze gedachten rondloopt. Je vindt er een lotgenoot, een luisterend oor en, als je dat wilt, iemand die je helpt om jezelf of je naaste staande te houden.

Vragen en behoeftepeiling

Het inloopmoment is ook bedoeld als je vragen hebt over de activiteiten van het Suïcide Preventie Centrum. Of om aan te geven waar jij behoefte aan hebt, wie weet kunnen we een nieuwe activiteit gaan starten die jij hebt bedacht. Kortom, je bent welkom om op het inloopmoment eens bij het centrum binnen te komen kijken.

Ook in Harderwijk

Naast de inloop in Nunspeet is er op  de maandag, van 14.00 tot 16.00 uur, ook een inloop in Harderwijk op de locatie Oosteinde 23. Voor meer informatie over het aanbod van het Suïcide Preventie Centrum kunt u terecht op www.suïcidepreventiecentrum.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties

Cookieinstellingen