Veluvine zoekt 50 ambassadeurs voor megaklus!

Foto: Street View

Veluvine is op zoek naar circa 50 enthousiaste inwoners die in de week van 15 mei het nieuwe programmaboekje willen verspreiden in de gemeente Nunspeet. Via Veluvine

Iedereen kan ambassadeur zijn

Ben je man, vrouw, jong of oud en heb je zin om een middagje de handen uit de mouwen te steken?! Dan zoekt Veluvine jou om Nunspeet huis aan huis te gaan informeren over het nieuwe culturele programma van 2017-2018. Veluvine beloont haar verspreiders/ambassadeurs met 2 vrijkaarten voor een theatervoorstelling van o.a. Ali B, Brandweerman Sam en The Simon & Garfunkel Story.

Dus heb je tijd in de week van 15 mei en vind je het leuk om ca. 200 boekjes te bezorgen bij je buren in de wijk meld je dan aan via [email protected] en dan ontvang je van ons de ‘spelregels’.

Vrijwilligers voor Veluvine

Als dé (culturele) ontmoetingsplek van Nunspeet kan Veluvine niet zonder haar vrijwilligers. Met deze actie wil Veluvine haar verbindende rol binnen de Nunspeetse samenleving versterken en jong én oud attenderen op het belang van cultuur. Daarnaast proberen we met deze actie cultuur ook toegankelijk te maken voor iedereen.

De nieuwe programmering voor het seizoen 2017-2018 wordt op zaterdag 13 mei na afloop van de voorstelling van Paulien Cornelisse bekend gemaakt in het theater. Het eerste exemplaar van het programmaboekje wordt deze avond uitgereikt aan Paulien Cornelisse die hiermee het startschot geeft van de kaartverkoop.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen