Agenten op de Noord-Veluwe beleven normale avond

Foto: Nieuws.nl

Afgelopen nacht werkten de wijkagenten op de Noord-Veluwe weer samen. In Nunspeet, Elburg en Oldebroek was de hermandad weer aanwezig.

Donkere Dagen Offensief

In het kader van het DDO werden de op- en afritten van de A28 gecontroleerd. Dit wordt gedaan om te weten wie de gemeenten in en/of uitgaan. In Wezep werden heren uit Amersfoort aangehouden. De mannen bleken antecedenten met inbrekersactiviteiten te hebben en ontvingen een procesverbaal.

Blazen

In alle 3 de gemeenten werden automobilisten aangehouden en gecontroleerd. Diverse bestuurders werden onderworpen aan een blaastest. Uit de nachtelijke tweets van de wijkagenten kwamen geen speciale gevallen naar voren.

Horeca

In de horeca is er niet veel gebeurd afgelopen nacht. Op het gebied van ordeverstoring. Ook de uitloop in de 3 gemeente verliep vlekkeloos.

Veel diversiteit in werk agenten

Naast het handhaven van de openbare orde, hebben de dienstdoende agenten vaak ook te maken met meldingen die gedaan worden. Verdachte situaties, overlast, rijden onder invloed en hulpverlening. In Oldebroek werden de agenten opgebeld door een ouder echtpaar. De man kon niet meer in de benen komen en werd door de agenten in bed geholpen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen