Jaarlijks schaapscheerdersfeest in Elspeet

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Op zaterdag 18 juni a.s. wordt het jaarlijkse schaapscheerdersfeest weer gevierd in Elspeet.

Jaarlijks schaapscheerdersfeest

Terwijl de schapen ontdaan worden van hun wollen jas is er rondom dit festijn een exclusieve fair te vinden met veel (50+) unieke kramen waarbij o.a. wol, lifestyle en streekproducten aangeboden zullen worden. Het schaapscheerdersfeest wordt georganiseerd door Wollig Landleven. Zie voor meer informatie www.wolliglandleven.nl

Ondernemers gezocht!

Graag zien we -naast externe partijen- ook lokale ondernemers terug op de fair, die met trots hun (streek)producten presenteren! Wollig Landleven zal het schaapscheerdersfeest onder de aandacht brengen van landelijk breed publiek, waardoor de verwachting is dat we met de fair een goede publiekstrekker zullen hebben voor dit jaarlijkse evenement. Wilt u met uw onderneming van de partij zijn op deze exclusieve fair? Mail naar [email protected] voor meer informatie. We zien u graag op 18 juni!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen