Het Welgelegenhuis zoekt vrijwilligers voor verschillende activiteiten

Foto: Pixabay

Het Welgelegenhuis is een gezellig en fijn huis waar 21 mensen met geheugenproblemen ( dementie) wonen. Bewoners krijgen hier 24 uur per dag zorg en er wordt zoveel mogelijk een huiselijke sfeer gecreëerd, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van de bewoners.

Wat ga je doen?

Het is heel waardevol voor de bewoners om regelmatig iets extra aandacht te krijgen. En dit kan samen met vrijwilligers!

Wil jij graag iets betekenen voor de mensen door:

  • een extra praatje te maken?
  • samen naar buiten te gaan en te wandelen (evt. rolstoel duwen)?
  • samen naar buiten te gaan en te fietsen op de duofiets?
  • Samen een en visje te halen in het dorp, een ‘terrasje te pakken’, of te winkelen?

Meld je dan aan als vrijwilliger bij het Welgelegenhuis!

Ook in de huiskamers vinden de bewoners het fijn om van vrijwilligers extra of individuele aandacht te krijgen. Dit kan overdag bij de aangeboden activiteiten of ‘s avonds in de huiskamer.

Tevens wordt een vrijwilliger gezocht voor 1 of 2 middagen per week voor  het strijken en opvouwen van de was en het naar de studio’s brengen. Assistentie van een bewoner behoort tot de mogelijkheden.

Zin in?

Mocht je interesse hebben in één of meerdere bovenstaande vrijwilligersfuncties, neem dan contact op met Alien van Lagen of Carla Tichler. Tel.nr 0341-84249.

Of  mail naar  [email protected] .

Meer info?

Op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Kijk eens in de vacaturebank van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet www.vrijwilligerswerknunspeet.nl, of kom op maandag, dinsdag of woensdagochtend langs in Veluvine.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen