Hoofdrol Ten Dolle in bekerwedstrijd vv Nunspeet

In de tweede wedstrijd voor de districtsbeker boekte Nunspeet een mooie overwinning. Met een hoofdrol voor ten Dolle die de openings- én afsluitingstreffer maakte.

Naar de hand zetten

Lars ten Dolle maakt na 3 minuten voetballen de 1-0 voor de thuisploeg. Deze opsteker zorgde ervoor dat Nunspeet de wedstrijd in het begin goed naar de hand kon zetten. Toch viel na 30 minuten de gelijkmaker. Nunspeet liet zich niet van de wijs brengen en kort voor rust maakte Ronald Hoek de 2-1

Met z’n 10-en

Toen de 2e helft net 8 minuten oud was, pakte Ewijk van Robur Et Velocitas een gele kaart. Blijkbaar had deze Ewijk niet helemaal door dat je dan niet nog een gele kaart krijgen. Dan ga je er namelijk van af. Dit gebeurde 4 minuten later. Na wat wissels aan Nunspeter kant, kwam er weer schot in de stand. Hogedoorn wist in de 76e minuut te scoren en zorgt voor 3-1. 10 minuten later is het van de Ven die de laatste tegenstoot voor de Apeldoorners weet te geven. Hij maakt er 3-2 van. Met nog 4 minuten spelen, komt Nunspeet gevaarlijk dichtbij een vierde goal. Deze valt in de laatste minuut. Hij komt op naam van wederom ten Dolle.

Volgende ronde

Of de volgende ronde ook gehaald gaat worden, zien de Nunspeters volgende week. Op zaterdag speelt Nunspeet in Apeldoorn tegen AGOVV. Voorwaarts, met wie Nunspeet de 1e positie deelt, speelt op zondag tegen Robur et Velocitas. Voorwaarts Twello en Nunspeet hebben beiden 4 punten. Voorwaarts Twello kan dus aan de beslissende wedstrijd beginnen met de uitslag van Nunspeet in het achterhoofd.