Hert Nunspeet Uit de Kunst naar 50PlusBeurs

Foto: Nunspeet Uit de Kunst

Stichting Nunspeet uit de kunst promoot van dinsdag 19 tot zaterdag 23 september 2017 de gemeente Nunspeet op de 50PlusBeurs.

Winterlicht

De aandacht is volledig gericht op het komende WinterLicht. Voor deze editie van de 50PlusBeurs neemt Uit de kunst één van de drie megagrote verlichte herten mee die de afgelopen winter voor het eerst te zien waren op de markt in Nunspeet.

Actieve vijftigplussers bereiken

Met de deelname aan de 50PlusBeurs wil Uit de kunst de gemeente als aantrekkelijke vakantiebestemming, ook in de wintermaanden, onder de aandacht brengen bij actieve vijftig plussers. De dorpen van de gemeente Nunspeet staan al jaren bekend om de uitstekende fiets- en wandelmogelijkheden, maar er valt veel meer te beleven. De kunst, cultuur en evenementen zijn een waardevolle toevoeging op een weekendverblijf of langere vakantie. Ook in de periodes buiten het hoogseizoen, zoals tijdens WinterLicht in de maand december. Deze boodschap gaat Uit de kunst overbrengen.  Om op te vallen in het beursgewoel is dit jaar een bijzondere insteek gekozen.

WinterLicht megahert gaat harten veroveren

Iedereen die afgelopen winter het centrum van Nunspeet heeft bezocht heeft ze gezien: de drie enorme verlichte herten op de markt in Nunspeet. Echte blikvangers die op grote waardering konden rekenen van de inwoners en bezoekers. Eén van de herten mag dit jaar mee naar de beurs. Een hele klus, want zo’n hert verplaats je niet zomaar.  Echter één ding is zeker, de gemeente Nunspeet blijft met deze attractie niet ongezien.

hert

Prijsvraag

Eenmaal in de stand kunnen bezoekers meedoen aan een prijsvraag, waarbij mooie prijzen zijn te winnen. De medewerkers en vrijwilligers van Uit de kunst vertellen de bezoekers alles over de vakantiemogelijkheden in de gastvrije dorpen van de gemeente Nunspeet.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen