Sinterklaas Intocht 2017 Nunspeet

Foto: NUDK

Op zaterdag 18 november om 14:00 uur in de middag zal Sinterklaas zijn feestelijke intocht doen in Nunspeet na eerder die dag voet aan wal te hebben gezet in Nederland in Dokkum.

Samen met z’n Pieten

Het belooft weer een groot feest te worden want Sinterklaas neemt ook zijn trouwe paard mee en natuurlijk heel veel Pieten, snoep en cadeaus. Want zonder de hulp van al die Pieten krijgen we nooit al die snoep en cadeaus op tijd in alle schoorstenen en in de schoenen.

Agenda informatie

Vanaf ongeveer 14.00 uur wordt de Sint in Nunspeet verwacht samen met een heleboel van zijn Pieten. Vanaf het Stationsplein zal de Sint samen met de Harmonie beginnen aan de intocht door het centrum van Nunspeet om uiteindelijk zitting te houden op het podium wat op de Markt staat opgesteld.

Entertainment

De wachtende kinderen zullen door Piet Eduardo en de Danspieten met  leuke liedjes en dansen vermaakt worden tot dat de Sint komt. De route die Sinterklaas zal afleggen is vanaf het Stationsplein door de Stationslaan, door de Dorpsstraat, de Laan, de Ds. de Bouterlaan en vervolgens arriveert hij op de Markt, waar hij dan tussen 14.20 en 14.30 uur wordt verwacht bij het podium op de Markt.

Welkom door burgemeester Breunis van de Weerd

Hier zal de burgemeester Sinterklaas natuurlijk welkom komt heten in Nunspeet. Daarna kan de Sint plaats nemen op de zijn speciale stoel. Dus komt allen naar Nunspeet om Sinterklaas te verwelkomen.  En nu maar hopen dat het mooi zonnig weer is en iedereen vrolijk meezingt met de Pieten.

Bijzonderheden Sinterklaas Intocht 2017

  • 14.00 uur vertrek optocht
  • Route: Stationsplein, Stationslaan, Dorpsstraat, Laan, Ds. De Bouterlaan, Markt
  • Geschatte aankomsttijd op de Markt, tussen 14.20 en 14.30 uur
  • Programma op de Markt duurt tot 15.30 uur
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen