Zonnebloem afdeling Nunspeet zoekt een vrijwillige secretaris

Foto: Pixabay

Nationale Vereniging de Zonnebloem zet zich in voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap.

Enthousiaste secretaris

Voor de afdeling Nunspeet wordt een bekwame en enthousiaste vrijwillige secretaris gezocht. Tot de taken behoren onder meer het voorbereiden, bijwonen en verslagleggen van (bestuurs)vergaderingen en het bijhouden van de vrijwilligersadministratie.

Vrijheid

De secretaris heeft een zekere mate van vrijheid bij de uitvoering van de werkzaamheden. Het is afwisselend vrijwilligerswerk in een plezierige sfeer! Van de secretaris wordt verwacht organisatorische kwaliteiten te hebben, met een computer te kunnen omgaan en goed in een team te kunnen samenwerken. De werktijden zijn wisselend. De gemiddelde tijdsbelasting is ongeveer een dagdeel per week.

Meer informatie

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Gerda van de Streek, 0341-251402 of e-mail [email protected].

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Meer vrijwilligersvacatures staan in de vacaturebank van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet www.vrijwilligerswerknunspeet.nl.  Het Servicepunt is te bereiken via telefoonnummer 0341-259255, of per mail Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet. Meer vrijwilligersvacatures zijn te vinden in de vacaturebank van het Servicepunt: www.vrijwilligerswerknunspeet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen