Oldtimerdag Hulshorst: Een dag vol plezier en nostalgie

03 aug , 7:48 Nieuws
fb img 1721322326426
Op zaterdag 3 augustus wordt het weiland bij molen De Maagd omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van oldtimers. Tijdens de Oldtimerdag staan hier tal van klassieke voertuigen opgesteld. Van auto’s en motoren tot tractors en bromfietsen, er is voor ieder wat wils. Naast het bewonderen van deze prachtige oldtimers zijn er ook tal van andere activiteiten te beleven voor jong en oud.

Oldtimershow: Klassieke voertuigen en activiteiten

Oldtimerdag is niet alleen een feest voor de liefhebbers van klassieke voertuigen, maar ook voor het hele gezin. Naast de molen vind je een kraampje met de allerlekkerste bakproducten waar je van kunt genieten. En als je altijd al eens een kijkje in een molen hebt willen nemen, dan is dit je kans. De molenaar staat klaar om je gratis rond te leiden en al je vragen te beantwoorden. Verder zijn er diverse marktkramen waar je allerlei leuke dingen kunt kopen.
Eerdere jaren waren er spectaculaire demonstraties zoals maaien met de zeis en hout slepen met een paard. Ook dit jaar zijn er weer demonstraties gepland en in voorgaande edities kon je genieten van springkussens en minitrucks. Een andere populaire activiteit was het toertochtje met de oldtimers door de omgeving, of de mogelijkheid om zelf een stukje te maaien met een maaibalk.

Een dag voor het hele gezin

Oldtimerdag biedt volop vermaak voor het hele gezin. Van 10.00 uur 's ochtends tot 17.00 uur 's middags ben je van harte welkom om te genieten van de prachtige voertuigen en de gezellige sfeer. De toegang is helemaal gratis, net als deelname aan de activiteiten. Dus neem je familie en vrienden mee en beleef een onvergetelijke dag bij molen De Maagd.
Kom naar het terrein rondom molen De Maagd aan de Kapelweg 24 in Hulshorst en geniet van alles wat Oldtimerdag te bieden heeft. Of je nu een liefhebber bent van klassieke voertuigen of gewoon op zoek bent naar een leuk dagje uit, deze dag mag je niet missen. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit gezellige evenement!

Meer nieuws               

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.