Weekweer: Aangenaam zomerweer met kans op buien

19 aug , 5:49 Nieuws
weekweer
De komende week staat in het teken van wisselend zomerweer. Het blijft grotendeels droog en aangenaam, met temperaturen die schommelen tussen de 20 en 25 graden. Dinsdag vormt een uitzondering, want dan kunnen er stevige buien vallen. Dit weekweer zorgt voor afwisselend weerbeeld, maar over het algemeen blijft het aangenaam genoeg om van de zomer te genieten.

Maandag: Zomers en droog

Het weekweer begint maandag met zonnig en zomers weer. De zon schijnt veelvuldig en hoewel er landinwaarts enkele stapelwolken ontstaan, blijft het overal droog. De temperatuur loopt op tot 25 graden in het binnenland, terwijl het aan de kust iets koeler blijft. De wind is zwak en draait naar het zuiden, wat zorgt voor een warme en broeierige dag. Dit rustige zomerweer is ideaal voor buitenactiviteiten, maar houdt ook rekening met de naderende regen op dinsdag.

Dinsdag: Kans op hevige buien

Dinsdag blijft het in de ochtend nog droog en warm, maar in de middag neemt de kans op buien toe. Vooral in het binnenland kan het broeierig aanvoelen voordat de regen arriveert. Deze buien kunnen gepaard gaan met onweer en lokaal veel neerslag in korte tijd. De regen is onderdeel van het weekweer dat variatie brengt kan ook voor overlast zorgen. Na de buien van dinsdag wordt het woensdag opnieuw rustiger met temperaturen tussen de 21 en 23 graden en een matige westenwind. Donderdag blijft het droog en zonnig, met opnieuw temperaturen richting 25 graden in het zuiden.
weekweer

Meer nieuws               

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.