Nunspeetse politie deelt boete uit en trekt deze een paar uur later weer in

Foto: Politie.nl

Nadat hij een bekeuring kreeg voor het niet voeren van een gevarendriehoek, trok boer van den Berg met collega-boeren naar het Nunspeetse politiebureau.

Wat is er aan de hand?

Van den Berg was met appels naar het landelijke protest van de boeren deze week in Den Haag geweest. De appels waren bedoeld voor het gezamenlijke ontbijt dat de boeren ‘the day after’ organiseerden voor inwoners van Den Haag. Boer van den Berg had een hoop appels over en besloot deze samen met een paar collega’s op de Markt in Nunspeet uit te delen. Na overleg overigens met de gemeente Nunspeet. Na een tijdje waren de appels op en besloot van den Berg om meer appels te gaan halen.

Overijverige Nunspeetse agent

Een, na later bleek, overijverige agent hield de boer staande. Van den Berg had geen gevarendriehoek bevestigd aan zijn trekker. Van den Berg wist wat collega’s te mobiliseren en met een gevarendriehoek trok de groep richting het Nunspeetse politiebureau. Hier aangekomen was al gauw duidelijk dat het dienstdoende politieteam ook vond dat het proces-verbaal onnodig was geweest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen