Begin van Nunspeet tegen Epe gaat gelijk op

Zaterdag speelde Nunspeet de tweede wedstrijd in poule voor de beker. Na de mooie 3-0 overwinning in de eerste wedstrijd uit bij ZAC, stond er nu een thuiswedstrijd tegen buurtvereniging sv Epe op het programma.

Begin gelijk op

Bij Nunspeet ontbraken door lichte blessures o.a. Lars ten Dolle en de broertjes Marnix en Gieljan Tissingh. Beide teams hielden elkaar het eerste half uur goed in evenwicht met kansen voor beide ploegen. Zo schoot een Eper spits de bal tegen de kruising achter keeper Niebeek en was het Nunspeet spits Huisman die in kansrijke positie mistte. Het duurde tot de 37e minuut voordat Vincent Huisman de verdiende 1-0 binnen tikte. Nog voor de rust gevolgd door de 2-0 gescoord door Vincent Huisman.

3, 4 en nummer 5

In de tweede helft was de wedstrijd binnen 10 minuten beslist door doelpunten van Vincent Huisman (3-0, 4-0 en 6-0) en Emiel Goud (5-0). Dit betekende tevens de eindstand. Met nog 1 wedstrijd te gaan is Nunspeet nu al verzekerd dat het door mag bekeren voor de Districtsbeker Oost. Het was mooi om te zien, dat trainer Lucas Hoekman verschillende talenten minuten liet maken. Zo werden door de trainer Julian Hop en Noah Mulder ingebracht en kunnen deze beide talenten terug kijken op een goede invalbeurt.

Volgende match

Zaterdag brengt Nunspeet een bezoek aan asv Dronten, beide ploegen zijn inmiddels geplaatst voor de volgende ronde. De wedstrijd in Dronten begint om 14:30 uur.