Gelijkspel in Kampen tegen KHC

Foto: ©Still YouTube Cor Fidder

Nunspeet is er zaterdagmiddag niet in geslaagd de volle buit mee te nemen uit Kampen.

Gelijkspel in Kampen

Al vroeg in de wedstrijd claimden de blauw-witten van KHC een strafschop wegens hands. De leidsman uit Groningen zag hier terecht geen opzet in.  KHC creëerde in de begin fase een licht veldoverwicht, maar wist zelden gevaarlijk te worden. De spitsen Goirney Rojer en Boaz Smit waren heel handig, maar wisten elkaar weinig te vinden. De beste kans was Dani Schmitz die zich zelf geheel vrij speelde voor het KHC goal, zijn schot werd goed gepakt door de KHC keeper. Tot slot wist KHC aan de hand van Boaz Smit, nogmaals gevaarlijk te worden maar zijn harde inzet werd gestopt door de uitstekende kepende Jardi Niebeek.

Weinig verandering

Na de rust hetzelfde spelbeeld, Nunspeet af en toe gevaarlijker. KHC met een paar kleine kansjes, maar de beste kans was voor Nunspeet. KHC bleef met een licht veldoverwicht steeds opzoek naar een voorsprong, maar Nunspeet verdedigde sterk. In de laatste minuten van de wedstrijd, was het opnieuw Nunspeet dat met goed verdedigen en de bal direct en snel door te spelen naar Emiel Goud die de overwinning op schoen leek te hebben.

Spannend slot

Door in de 90e minuut alleen op doelman Arian Sevok af te gaan. De doelman van KHC, wist met een uiterste krachtinspanning prima redding te brengen en Nunspeet van een overwinning af te houden. In de spannende slotfase was het invaller Hushan Ali die voor KHC de overwinning nog binnen kon halen. Doelman Sevok plaatste met een geweldige uittrap de bal op Ali die vervolgens hard uithaalde. Nunspeet keeper, Jardi Niebeek, wist met schitterende krachtsinspanning de bal uit de rechter bovenhoek te halen. Verder kwam het echter niet meer, in een wedstrijd die eigenlijk ook geen winnaar verdiende. Samengevat: Nunspeet heeft het eerste punt behaald, weinig kansen, maar wist door goed te verdedigen een terecht punt mee te nemen naar Nunspeet.

Samenvatting door Cor Fidder

https://www.youtube.com/watch?v=JAqGd-VM3p0

Komende zaterdag volgt de eerste thuiswedstrijd tegen SDVB op sportpark De Wiltsangh.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen