Maxipromo gaat zich opsplitsen en wordt overgenomen De Kaper Textielreclame

Foto: Google Street View

Maxipromo workwear en Maxipromo sportswear zijn in de afgelopen jaren flink gegroeid.

Maxipromo opsplitsen

Om kwaliteit te kunnen blijven bieden gaat het bedrijf opsplitsen. Zelf gaan ze verder met de sporttak en wordt over enkele weken de bedrijfskleding en relatiegeschenken-afdeling overgenomen. De nieuwe eigenaar is De Kaper Textielreclame. Dit bedrijf zit in Harderwijk. In Nunspeet komt een showroom en verkoopkantoor. Zo kan het bedrijf vanuit beide vestigingen de markt bedienen. Maxipromo Sportswear blijft gewoon gevestigd op het huidige adres.

Geen last

Bij de Kaper zijn ze blij met de overname. Vanaf 1 mei is de Nunspeetse vestiging geopend en wordt het werkgebied een stuk groter. Een nog ruimer assortiment bedrijfskleding, promotiekleding, werkschoenen, relatiegeschenken en kerstpakketten aanbieden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties

Cookieinstellingen