Duurzame lifestyle-kleding gecreëerd door Arnout en Paul

Foto: ©ohdeer

Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen? Die vraag hield de Harderwijkse vrienden Arnout en Paul al enige tijd bezig. De twee kennen elkaar van VV Hierden en VV Nunspeet. Tijdens een sneeuwtrip in Oostenrijk zagen ze weer de gevolgen van klimaatverandering en besloten ze om NU actie te ondernemen.

Hun missie?

Zorgen dat niet alleen zijzelf, maar ook hun kinderen en generaties daarna nog kunnen genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Een shirt voor de toekomst Je favoriete T-shirt dat je na enkele maanden weg moet gooien? No way! Helaas is dit vaak wel wat er gebeurt. En daarnaast is de kledingindustrie een van de vervuilendste industrieën ter wereld. Dat moet toch anders kunnen? Ohdeer zorgt voor duurzame productie van gave items die lang meegaan. Zowel het organische katoen als de productie in de fabrieken zijn gecertificeerd. Zo kun jij met een goed gevoel lang genieten van je favoriete shirt én de natuur. Want met het draagcomfort en de looks van deze shirts zijn het geboren favorieten.

Een boom erbij? Yes, please!

In het buitenland zie je dit initiatief al vaker, maar ohdeer is voor zover bekend het eerste bedrijf in Nederland dat bomen plant voor elk verkocht shirt. ‘Een shirt heb je toch nodig, waarom dan niet eentje waarbij je jouw steentje bijdraagt aan het behoud van de natuur,’ zegt medeoprichter Arnout. Dankzij de samenwerking met Trees for All kun je het klimaat dubbel helpen. Zij planten bomen in onder andere Nederland en Costa Rica. De ohdeer-bomen? Die worden in het Carara National Park in Costa Rica geplant. One shirt for you, one tree for the future.

Groene verpakking én post

Het zou toch zonde zijn als er niet verder werd gekeken dan naar de kleding. Daarom gebruikt ohdeer geen plastic, maar papieren verpakkingen. En dat papier? 100% gerecycled én recyclebaar. Ook de bezorging CO2-neutraal? Yes, they can. Ze versturen brievenbuspakketten en compenseren via groene post van PostNL. Up for the challenge? Plant mee! Ohdeer maakt het je makkelijk. We hebben gave shirts waarmee jij met 1 klik op de knop de natuur én jezelf helpt. But there’s more. Vanaf 22 april kun je 14 dagen kiezen voor een extra boom. Dat zijn 2 bomen voor de prijs van 1 shirt! Plant jij mee? Ga naar www.ohdeerclothing.comduurzame

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties

Cookieinstellingen