Partyverhuur Nunspeet groeit door naar de toekomst

Foto: ©NNN

Dave van Eeden is in 2008 begonnen met Partyverhuur Nunspeet. Dave had een fulltime baan en deed hier wat naast om extra inkomsten te genereren. Inmiddels is Partyverhuur Nunspeet alweer een aantal jaren zijn fulltime job.

Winnaar Ondernemer in het zonnetje

Dave is de winnaar van de winactie van Nunspeet Nieuws. Bij deze actie konden de bijna 1500 likers, volgers en andere Facebookers hun favoriete onderneming taggen. Uit de enorme hoeveelheid reacties is de reactie met Partyverhuur Nunspeet uit de automatische loting als winnaar naar boven gekomen. Dave: “Normaal doe ik niet mee aan dit soort acties, maar ik dacht deze keer: “Doe eens gek!” Ik pakte een spandoek, maakte een foto en plaatste deze onder jullie bericht.” Nunspeet heeft een hoop mooie en leuke bedrijven en de actie heeft laten zien dat de inwoners van Nunspeet veel bedrijven een hoop goeds toewensen.

Serieuze verhuurpartner

Dave kan zichzelf door de jaren heen beschouwen als een serieuze verhuurpartner voor bedrijven, instellingen en particulieren. Dave: “Ik ben geen hele grote verhuurder, maar beslist geen kleine verhuurder die vanuit z’n schuurtje attributen verhuurt. Ik heb m’n loods aan de Harderwijkerweg, net op de grens Nunspeet/Hulshorst. Daar zijn bijna alle verhuurspullen opgeslagen.” In de loods staan partytenten, bbq’s, koelkasten, biertaps , heaters, tafels, stoelen, glaswerk, bestek, enz.

Flexibele instelling partyverhuur Nunspeet

Partyverhuur Nunspeet is erg flexibel. Wil je een paar tafellakens huren? Dat kan. Geef je een groot feest, maar heb je geen zin in de afwas? Dat kan. Vier je een verjaardag in de zomer en kom je eigenlijk een koelkast te kort? Dave heeft het.

Groei naar de toekomst

Dave heeft mooie plannen met z’n bedrijf. “Ik zit er nu al weer aan te denken om m’n loods te gaan herinrichten. Er is nog genoeg ruimte om een verdieping erbij te maken. Zo kan ik m’n grote en kleinere spullen nog beter kwijt en wordt het logistiek gezien allemaal net even een beetje makkelijker.” Partyverhuur Nunspeet heeft bijvoorbeeld de vloerdelen voor de tenten en de springkussens elders staan. Het terrein aan de Harderwijkerweg heeft ook een grote ruimte buiten voor de loods. Dave heeft ook een extra nieuwe bedrijfswagen aangeschaft. De komende tijd is het wat meer adhoc qua partijen in verhuurland, dan komt de eindejaars-/nieuwjaarsdrukte om de hoek kijken en dan is het weer wat rustiger tot het voorjaar begint. In de drukke periodes maakt Partyverhuur Nunspeet gebruik van 1 of 2 extra krachten, die assisteren bij het transport en op- en afbouw van de verhuurde spullen.

Samenwerking ondernemers

Dave werkt ook samen met andere ondernemers. Het inhuren van zijn partyspullen gaat ook vaak gepaard met het inhuren van eten en drinken. Dave kan zijn klanten meerdere cateraars en slagers aanbevelen. Dat werkt ook andersom. Als een cateraar of slager eten en/of drinken verhuurt op een feest en de klant wil daarbij graag wat tafels en stoelen, wordt Dave ingehuurd. Partyverhuur Nunspeet doet ook veel zaken met bijvoorbeeld de Loopgroep2000. Leden van deze loopclub ontvangen 10% korting bij het huren van producten bij Partyverhuur Nunspeet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen