Lekkere en mooie lunch voor medewerkers en bewoners Bunterhoek

Foto: FB NI HAO

Michiels Maaltijd van de Week en Ni Hao sloegen de handen ineen voor deze mooie actie. Voor de medewerkers van de Zorggroep Noordwest-Veluwe en bewoners van de Zorgcentrum de Bunterhoek maakten zij woensdag een heerlijke lunch.

Lekkere lunch

Michiels Maaltijd van de Week van Delicio Catering is een verse kant-en-klaar-maaltijd die te koop is bij verschillende supermarkten in de regio. Ni Hao is het chinees restaurant aan de Harderwijkerweg. Beide ondernemers staken twee weken terug ook al de koppen bij elkaar. Toen verzorgden ze de lunch voor de senioren van verzorgingshuis Ittmannshof in Nunspeet.

Hart onder de riem

De ondernemers merken beiden de dat de maatregelen voor het coronavirus hun in hun bedrijfsvoering raakt. Ze kunnen beiden gelukkig wel doordraaien. Om de bewoners van verzorgingshuizen een hart onder de riem te steken hebben ze nu voor de tweede keer deze actie uitgevoerd.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen