Servicepunt Vrijwilligers krijgt twee oude bekenden als coördinatoren

Foto: SVN

Er komt een wisseling van de wacht bij het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet. Per 1 februari 2020 stopt Marit Hofman als coördinator en nemen Marian van Ommen en Maaike Mazier het stokje over.

Geen onbekenden

Maaike en Marian zijn beiden bekende gezichten bij het Servicepunt. Marian is en blijft de coördinator van Taalmaatjes Nunspeet. Daarnaast heeft ze het afgelopen jaar ook verschillende andere werkzaamheden binnen het Servicepunt gedaan en dit zal ze blijven doen. Maaike is het ‘gezicht’ van het Servicepunt als het gaat om het plaatsen van vacatures en het schrijven van persberichten. Beiden zullen zich inzetten om de workshopcarrousel, de vacaturebank, NLdoet, de Dag van de Vrijwilliger en de gesprekken met nieuwe vrijwilligers tot een succes te maken.

LET OP! Andere bereikbaarheid

Door deze verandering is de bereikbaarheid van het Servicepunt aangepast. Binnenlopen kan voortaan tijdens de spreekuren op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend van 9.00 tot 12.30 uur of op afspraak. Mailen kan naar [email protected] en voor de Taalmaatjes naar [email protected]. Het telefoonnummer blijft (0341) 44 20 20.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen