Promotie Hulshorst na 2 wedstrijden tegen Zeewolde

De 2-0 winst in de heenwedstrijd vorige week op de Eendracht aan de Brandsweg, was genoeg om het gelijkspel van afgelopen zaterdag af te weren. In Zeewolde werd het 1-1.

Zeewolde de betere

Zeewolde kwam stevig uit de startblokken. De ploeg had een terechte achterstand van 2-0 weg te poetsen. Naarmate de 1e helft vorderde was het Hulshorst dat meer in het spel kwam. De 1e grote kans van de wedstrijd kwam van de sloffen van de Zwaan. Meer dan een corner kwam hier niet uit. Hulshorst kreeg een flinke knauw in het opwaartse spel door de benutte penalty van Zeewolde. Zeewolde putte hier weer wat kracht uit en bleef de ploeg die het beste hun spelletje kon spelen. Door een sterk verdedigend Hulshorst gebeurde er aanvallend weinig.

Hulshorst neemt over

In de 2e helft was het Zeewolde dat van de trainer te horen kreeg dat het zeker nog een goal er bij moest maken. Dankzij keeper Menges lukte dit ze niet. 2 grote kansen wist de Hulshorster keeper te blokkeren. Door het meer aanvallende spel van Zeewolde kwam er meer ruimte voorin voor de ploeg uit Hulshorst. Een knappe kans van van der Salm was de voorbode. De assist van de Zwaan op de Boer zorgde voor de ontknoping. De Boer schrijft na 75 minuten de gelijkmaker op zijn naam. Zeewolde weet dan dat het dan voor een bijna onmogelijk taak staat. Namelijk nog 3x scoren.

Promotie

Door de winst over 2 wedstrijden in de strijd om promotie, speelt Hulshorst volgend jaar in de 3e klasse.